TEXA DESIGN – VÅR HISTORIE

Vi er en familiebedrift som startet i 1943, men da som en tekstilbedrift – veveri. Tidlig på 1950-tallet endret markedet seg radikalt, og syntetiske stoffer ble populære mens naturmaterialer ville plutselig ingen ha. Derav navnet TEXA (Textil – tekstil på norsk).

I 1953 var det behov for en radikal endring, og det ble tilfeldigvis belysningsindustrien. I vårt tilfelle parafindeler og fremfor alt deler for parafinlamper. Tidlig på 1960-tallet la vi til lysarmaturer, og det har vi fortsatt med frem til i dag

I 1983 begynte vi med takvifter, og det viste seg å være en suksesshistorie som fortsetter den dag i dag, noe som gjør oss til Nordens største leverandør.

I 1999 startet vi Texa Design Norge A/S. Det garanterer en seriøs tjeneste for deg som sluttkunde i Norge. Våre produkter, tjenester, osv. kommer fra Sør-Sverige.

I dag drives Texa Design av Michelle van der Kogel, som er tredje generasjon i van der Kogel-familien. Björn er vår tekniker og generelle viftespesialist, og Monica til hjelper med kundeservice, administrasjon, osv.

TEXA DESIGN – VÅR FILOSOFI

Kvalitet er det viktigste ordet vårt. Dette gjelder bl.a.

  • Produktkvalitet
  • Servicekvalitet
  • Kunnskapskvalitet

TEXA DESIGN – HVORFOR EN TAKVIFTE?

Vanligvis blir det ansett som et sommerprodukt, men faktum er at det er et fantastisk produkt til å spre varmen fra ovnen din om vinteren. Du merker sikkert at det ofte blir veldig varmt rundt selve ovnen. Med viften får du i stedet en behagelig varme i hele rommet. Om sommeren oppnår du motsatt effekt – en deilig og sval følelse. I tillegg får du en stilig interiørdetalj.

TEXA DESIGN – EN NY GENERASJON INTERIØRVIFTER

I 2017 kunne vi presentere en helt ny generasjon vifter. En fullstendig ny motorteknologi muliggjorde et helt annet design. Nå kan viften bli en del av interiøret ditt og smelte inn i omgivelsene på en helt annen måte.

  • Stillere
  • Design i helt ny form
  • Mer effektiv

TEXA DESIGN 2020 –NETTBUTIKKEN VÅR FOR DEG I NORGE

Vi ønsker å gjøre det mulig for deg å bestille akkurat den viften du vil ha på en enkel og hurtig måte. Samtidig som du får den eventuelle oppfølgingstjenesten du kan komme til å trenge.

Vi leverer raskt (normalt 1–2 dager fra oss) og problemfritt med FedEx/UPS, og prisen du ser i nettbutikken, er sluttprisen din. Texa Design Norge A/S tar seg av all fortolling og andre formaliteter. Du kan hente produktet vårt på ditt foretrukne utleveringssted (dette oppgir du i butikken). Ekspressleveranser er tilgjengelige mot et tydelig tillegg – se i butikken.

Selvfølgelig følger vi norsk lov om angrerett, GDPR, osv. – se våre vilkår separat.

TEXA DESIGN FOR KOMMUNER, STRØMGROSSISTER, BUTIKKER, OSV.

Ta kontakt med oss hvis du vil opprette en egen kundekonto.
Når vi har godkjent den, kan du begynne å handle.

Takviftene våre